Den 13 januari 2018 är ett sånt där datum som jag nog kommer att minnas i hela mitt liv. Jag klev för första gången in i ett restaurangkök. En snart 43-årig trebarnsmorsa, som bara stått hemma i mitt kök och lagat vanlig mat. Inte läst en massa kokböcker, inte läst matbloggar eller gjort mycket annat i matväg än att ha frossat i matlagningsprogram.

Snubblade en dag in på Kompetenscentrum i Falkenberg, och frågade studievägledaren vad jag skulle göra med mitt liv, och helt plötsligt står jag i ett restaurangkök. Efter de första dagarna med axlarna uppe vid öronen, så började jag tycka att det var förbannat roligt. En känsla av att detta kan nog bli nåt, började smyga sig på mig, och helt plötsligt började jag ligga på kvällarna och tänka på recept.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s